5/27/2013

Viikonlopun kuulumisia

Hellou :)

Hyvä ja sopivasti toiminnan täyteinen viikonloppu takana. Lauantai meni rennosti itse tehdyn pizzan, ja jatkuvan puheen sorinan merkeissä :) Oli yksinkertasesti vaan niin paljon asiaa mistä puhuu Mirkan kanssa, ku ei olla ikuisuuksiin nähty kunnolla! Mut tosi kiva et kerranki näin, et pääsee vaihtaa kuulumisia ja eikä tarvii suurinpiirtein aikatauluttaa koko viikonloppua et kerkee tehä kaiken mitä on suunnitellu. Siinä sivussa värjäilin Mirkan hiukset, ja illemmalla ku alko tulee pimeetä laitettiin parvekkeelle kynttilöitä ja syötiin jäätelöö keksillä höystettynä c:
Sunnuntaina lähettiin Helsingin suuntaan. Alkuperäinen suunnitelma oli etsiä kivoja kuvauspaikkoja, sekä mennä picnkille, mutta alkoikin satamaan! Loppuen lopuks saatiin kuitenkin muutama kuva räpsästyä ku sade taukos :) Liukuvärjätty kauluspaita alemmissa kuvissa saapui viime viikolla postiluukusta ja se on tilattu Missguidedilta! Samassa paketissa tuli myös liukuvärjätyt legginssit, mut niistä kuvaa myöhemmin!

Käytiin myös kattomassa Fast And Furious 6! Oli kyl hyvä :D Tai no kaikki noitte osat on kyl hyvii ja lisää on kuulemma vielä tulossa jee! Siel elokuvateatteris tuli kyl jotenki vähä semmoi olo, et on vähä väärässä paikassa ku muita naisii siin lähiriveissä ei ollu meijän lisäks ku muutama XD
Mutta kirjottelen taas vähän lisää loppuviikosta, ku on näillä näkymin tiedossa kaikenlaista; suihkurusketusta, kuvii uudesta pyörästä (joka vihdoin saapui -.-), sekä Kimin ja mun vuosipäivän kunniaks mennään kattoo Hangover 3 ja syömään c: Ciao!

Ps. koukussa tähän! c;
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti