5/07/2013

Sunny day~


Hei taas! c:

Täs viime aikoina on ollu paljon kaikenlaista tekemistä, huomaa et kesä alkaa olee täällä ku jaksaa liikkuu kämpän ulkopuolelle. Just tos yks päivä päätin ostaa mansikoita ja herneitä ku oli niin kesäne ilma, mut ei noi nii hyvii ollu mitä kesäl sit saa :( Ja jee irtojäätelökojut on auki, kävin ostamas viime viikonloppuna jo ekan mango-meloni jäätelön! Se on vaan niin parasta c:


Käytii kans Kimin kaa kattoo lauantaina Iron Man 3 ! Oli iha älyttömän hyvä, tai no kaikki Iron Manit tähä asti on ollu hyvii, mut jokane vähä omal tavallaa c: Täs ois yks kiva liivi mikä tarttu mukaa leffareissulla! Liivissä on viel huppu, mis on mustii paljetteja, mut se ei näy täs kuvassa.


Ja aivan selkeesti kesä tuo tulessaan himon ostaa kaikenlaista kivaa ittellee tai ainaki hyvä laittaa kesän piikkii heh ;D Täs muuta sälää, mikä on tarttunu mukaan aikasempina päivinä:
Erityisesti tää viimenen laukku on aivan ihana!

On vaa niin jees ku alkaa olee jo lämmintä, voi alkaa käyttää kesäsempiä, ja kivempia vaatteita sekä yleisestikkin on vaan parempi fiilis ku aurinko paistaa. Muutenki ku talvel ei oikee tullu tehtyy mitää erityisen ihmeellistä ni nyt pystyy taas tekee kaikkee kivaa esim. käydä uimassa ja käydä picnikillä! Tänää just aateltii Minin kans lähtee myöhemmi tonne auringon paisteesee picnikille keskustan nurtsille :) Erityisesti ootan sitä, et mun tilaama pyörä saapuu kotiin, pitäs tulla täl viikol tai ens viikon alussa. Sit pääsee tonne ulos pyöräilee :) Aattelin tänä kesän liikkuu paljon pyöräl iha ostittain huvin ja osittain kuntoilun vuoks. Mut nyt pitää mennä et kerkeen sinne picnikille, kirjottelen varmaan ku pyörä saapuu, paipai!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti