5/14/2013

Why is it so hard to understand?


Hello!

Oon tässä viime päivät miettiny, että minkä väriset hiukset värjäis loppu kesästä. On vähä vaikeuksia päättää, mut eihän täs sillee mikää kiire oo. Punaset hiukset on tosi kivat, mut tosi hankalat ylläpitää/ne värjää kaikki paikat, jos ei oo varovainen niiden kanssa... Siin se vaikeus sit tuleekin; punanen on niin kiva et aikamonet muut värit alkaa tuntuu tosi tylsiltä sen rinnalla. Noh ehkä tää selvii myöhemmin!

Ja jee sain tänää soiton et mun pyörä saapuu perjantaina tai ens viikon maanantaina! Oli vähän sähläystä tapahtunu puolin ja toisin ni tuleeki vähä myöhemmi, mitä alunperin piti.. Mut parempi myöhään ku ei milloinkaan c:

Viime viikonloppu oli iha jees c: Auringosta nauttimista, nurtsilla hengailua kavereitten kanssa ja äitienpäivä.
Nää balleriinat on tosi simppelit, mut söpöt c: Mirka oli löytäny kirppikseltä nää ja toi mulle tossa viikonlopun aikana!


Tääl Keraval ympäri kaupunkii kukkii nyt tommoii ihanii vaaleenpunakukkasia puita, en tiiä mitä puita ne on mut tosi nätin näkösii! Kukkii kuulemma vaan viikon verran, onneks kerkesin napata pari kuvaa niist ennen ku ne kuihtuu pois :D''Sometimes we expect more from others because we would do that much for them,''

4 kommenttia:

  1. haha joo mut siis mietin vaan ylipäätään että pitääkö mun vaihtaa koko blogin nimi XD niinkun silleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis ei sun tarvii, toi on iha kiva noinki :) mut jos aattelit vaihtaa ni laita joku räväkkä et osuu silmään :) !

      Poista