5/10/2013

Aurinkoa, synttäreitä ja ruokaa

Hellou again!

Pyörä ei oo vielä saapunut, mut koska valokuvamateriaalia on jo kertyny niin paljon ni päätin kirjotella tänne jo tänään :---D Toistan itteeni, mut ihanaa ku on aurinkoista ja lämmintä! Täl viikol aikasemmin käytiin Minin kaa tosiaan picnikillä, mutta oli niin tuulista ni syötiin sisällä, ettei ruuat lentele pitkin maita ja mantuja. Mentiin kuitenki nurtsille makoilee ja kuuntelee musiikkia, oli niin jees c: Haluisin tässä lähi aikoina mennä heittää jo talviturkin, kuhan vaan saisin jonkun lähtee mukaan.



Keskiviikkona mentiin Tonyn synttäreitä viettämään Järvenpäähän ja Hyvinkäälle. Oli kiva nähä porukkaa mitä on viimeks varmaa nähny vuos sitte. Pitäs nähä tiettyjä ihmisiä useemmin, ku tulee törmättyy tosi harvoin :c Mut oli kaikin puolin hauskaa ja ihmiset oli ihania! Ja erityis kiitos Ompulle ;--) Tässä muutama kuva, mitä räpsästiin ennen lähtöä:






Torstai päivä meni ukkosta odotellessa, mitä ei tosin koskaan tullutkaan höh :(. Kotona makoillessa ja Netflixiä töllötellessä tuli väsättyy vihanneksia dipillä ja jugurttia kuivahedelmäsekotuksella. Noihi comboihin ei vaan koskaan kyllästy c:





2 kommenttia:

  1. oikeesti ootte niiin samannäkösiä noissa kuvissa minin kanssa :D ja hei lols huomaa että oli punapäisiä naisia talossa, ne hiuksenpätkät lavuaarissa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu pikkasen c: aijaa oliks siel hiuksii :o ja ku yritin viel kattoo etten jätä minnekkää sotkujani, höh. voisit joku kaunis päivä tulla käymää täälläki päi :D

      Poista