11/11/2013

Link your blog!

Hi there!

Noniin nyt ois ensimmäistä kertaa ''Link your blog''-postauksen aika. Säännöt on aika simppelit: Linkkaa blogisi tai lempi blogisi, sekä sen nimi pienellä esittelyllä varustettuna tämän postauksen kommenttiboksiin c: Aikaa linkata blogi on 11.11.2013-22.11.2013! Ajan päätyttyä, yritän sen jälkeisenä viikonloppuna väsätä postauksen viidestä parhaimmasta blogista perusteluineen. Odotan innolla millaisia blogeja pääsen tutkimaan, ja lisäilemään lukuluetteloon :--) ! 

Now is the time for my first ''Link your blog''-post. The rules are very simple: Link your blog or your favorite blog, and also it's name with a little info of what the blog is about. Link your blogs on this post's comment box c: You have time to link the blogs 11.11.2013-22.11.2013! When the time is up I'll try to write a post about the five best blogs with arguments on the following weekend. I'm looking forward to see what kind of blogs there will be. I'm also waiting to find a couple of new blogs to my reading list :--) !




22 kommenttia:

  1. http://ssnakely.blogspot.fi/

    Blogia kirjoittelee turkoositukkainen 17-vuotias androgyyni, jolle meikkaaminen on eräänlainen intohimo. Blogi siis ulkonäköpainotteinen. Tervetuloa tsekkaamaan (---:!

    VastaaPoista
  2. www.mirellajau.blogspot.fi :)! 15 vuotiaan tytön lifestyle blogi joka sisältää kuukauden vinkit ja muita kivoja postauksia:) tykkään valokuvaamisesta, tanssista,musiikista, kauneuteen liittyvistä asioista ja kaikesta muusta mukavasta:)!

    VastaaPoista
  3. Mielikuvailua http://mielikuvailua.blogspot.fi/
    18-vuotiaan helsinkiläistytön valokuvausblogi:)

    VastaaPoista
  4. http://inkaws.blogspot.fi/

    19-vuotiaan tytön lifestyle blogi, blogini sisältää mm. ostospostauksia, kuulumisia, tuote-esittelyjä, outfit postauksia ja kaikkea muuta :).

    Tervetuloa tsekkaamaan ♥

    VastaaPoista
  5. http://borntobedevil.blogspot.fi/ 14,-99 vuotias tyttö kirjoittelee arkielämästään, murrosiän kohdilla kuin näin kirjoitan niin monet ylämäet, kuin alamäetkin ponnahtaa esiin blogin teksteistä, sillontällön mielipide tekstiä ja muuta hauskaa! Tervetuloa katsomaan/kommentoimaan!:)

    VastaaPoista
  6. http://photographyastrid.blogspot.fi/

    20-vuotiaan valokuvauksen opiskelijan valokuvablogi jonne päivitän viimeisimmät kuvaukset ja muita kuulumisia :)
    -Assi

    VastaaPoista
  7. http://mylife-byjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. http://annnikasworld.blogspot.fi/

    16-vuotiaan ateisti naikkosen blogi, joka rakastaa musiikkia, lävistyksiä, kauluspaitoja ja erilaisuutta :-) !

    VastaaPoista
  10. http://saijis.blogspot.fi/

    19-vuotias tyttö, joka rakastaa muotia, shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös videoita, päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :-)

    VastaaPoista
  11. http://pihlajadeaurora.blogspot.fi

    21-vuotiaan tytön blogi. Video ja päivänasupainotteinen. Myös paljon muuta :)

    VastaaPoista
  12. http://dreamingg-girl.blogspot.fi/

    18-vuotias lukiolaistyttö kirjottelee lifestyle-blogia c:

    VastaaPoista
  13. The World of Books http://books-of-a-girl.blogspot.fi/

    13-vuotiaan tytön pitämä kirjablogi, n. kuukauden vanha, ideoita otetaan vastaan hyvin mielellään!

    VastaaPoista
  14. Why Not ?
    http://annajarvinen.blogspot.fi/

    Vuoden verran pystyssä ollut blogini, johon kirjoittelen arjestani, iloista, suruista, ajatuksista, mielipiteistä ja kaikesta mahdollisesta - enkä turhia kaunistele. Lifestyleblogi, joka ei kuitenkaan ole lifestyleblogi;) kaikkea maan ja taivaan väliltä, sekä paljon mustaa huumoria.

    VastaaPoista
  15. http://idabloggaa.blogspot.fi/

    18- vuotiaan tytönhömpän blogi, jossa asukuvia ja milloin vähän mitäkin! Höpötystä, videoita ja nyt näköjään ruokajuttujakin joskus !:)

    VastaaPoista
  16. http://satujou.blogspot.fi/

    14-vuotiaan tytön lifesyleblogi! Postaan ostoksistani ja lemmikeistäni suurimmaksi osaksi :--) Kirjoittelen ja lisään kuvia silloin kun kerkeen

    VastaaPoista
  17. Positiivisen ja pirteen asenteen omaava au pairi Berliinistä kirjoittaa täällä!(:

    >>http://idobelieveinfashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Tätä kirjoittelee 16-vuotias tyttö , blogissani on erikoispostauksia , videoita tulee enemmän näkyilemään , mielipidepostauksiakin & omia kokemuksia kertovia postauksia. Jokaisessa postauksessa on lähes itse ottamiani kuvia , hyvällä laadulla & suurella koolla <:

    http://anskusofian.blogspot.com/

    VastaaPoista
  19. Beauty Through Broken Glass

    tatskoja omistava & rakastava PinUp malli kirjoittelee maan ja taivaan väliltä! 18-vuotias bloggari. tulkaa checkaamaan!

    http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  20. http://aurrrevoir.blogspot.fi/

    Taisin hieman myöhästyä :D

    VastaaPoista