7/01/2013

Rise and fall


Hei vaan taas!

Viikonloppuna tuli seikkailtua Puistobluesseissa :D Tosin blueskadulla pyörimisen sijaan nautittiin rantsussa olemisesta! Paljon vanhoja tuttuja naamojakin tuli nähtyä pitkäst aikaa c: Ja joka vuotisen perinteen mukaan tuli ostettua paaaljon metrilakuja, ja siinä sivussa mukaan tarttu muutamat uuet aurinkolasit, noi ylemmässä kuvassa on toiset niistä.Ja yllätyys, vihdoin vahdoin tukan väriä! Johan toi punanen väri oli ollu päässä melkeen vuoden verran! Täs kuvas tukka näyttää melkeen mustalta, mut kyl se on kylmä tumman ruskee mis on vähän punasta pigmenttii  ku punapohjanen fleda kuiteski oli. Mut nää on tosi kivat c: Aamulla en vaan meinannu tunnistaa itteeni peilistä ku ei oo viel tottunu tähän kunnolla XD

Puuh. Jotenki on ollu osittain tosi puutunu fiilis viime aikoina. Liikaa asioita, joihin ei jaksais keskittyy saman aikasesti tai ne on vaan ollu yksinkertasesti niin negatiivisii et on menny kokonaa fiilikset edes alkaa selvittelee niitä. Voi kyl olla seki et fiiliksee vaikuttaa aika paljo se, ettei oo oikee saanu nukuttuu kunnolla öisin pitkään jatkuneitte helteitte takii :c En haluu siis valittaa siit et on ollu ihanan lämmintä/kuumaa. Mut onneks rakas naapuri kävi ostamassa sen työpaikalta tommosen pikku tuulettimen ni on viime yöt alkanu saamaa unen pääst kiinni c:

Mut anyways olis pitkäst aikaa jotenki semmone fiilis et ei jaksais revetä joka suuntaa. Ois tosi kiva vaan olla sopimatta mitään etukäteen, ettei käy silleen kokoajan et viikot on täynnä sitä ja tätä sekä tota. Ku sit kaiken hauskan ja huvin lisäks on kaikki pakolliset asiat mille täytyy jättää aikaa... Ja sit kans se et vois olla vaan itekseen joku päivä, vaik lähtee yksin pyöräilee, syömää tai shoppailee. Ja ettei tää vaan jää tämmöseks 'pitäs ja vois ehkä' löpinäks, ni niin aivan varmasti teenki. Suljen puhelimen koko päiväks, ja sit vaan oon ja teen miltä sil hetkel parhaalt tuntuu. Antaa ittellee aikaa olla itsekäs ja selvitellä vähä ajatuksiaki siin sivussa.

Eipä siitä sen enempää, alempana biisi mitä on tullu kuluttettuu paljon viime aikoina! Nyt pakko alkaa pikku hiljaa menee nukkumaa, oon niin poikki et voisin nukahtaa tän koneen eteen :c Öitä ihmiset, ja ainii täällä salomoi äsken jee!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti